Everyone has a Story. What’s Yours?

Over ons

Als mensen en verhalen bij elkaar komen ontstaat er iets magisch. Elk individu heeft een eigen verhaal met een unieke boodschap. Stage & Stories wil mensen bij elkaar laten komen en de kans geven om de krachten te bundelen en van elkaar te leren.

Gelijkwaardigheid is binnen onze samenleving en culturen niet altijd aan de orde. Stage & Stories wil er samen met jou verandering in brengen. Door met elkaar in dialoog te gaan op basis van wederzijds respect, openheid, vertrouwen en tegemoetkoming kan de problematiek dat binnen de samenleving speelt aangekaart worden en kan men gezamenlijk oplossingsgericht te werk gaan. De thema’s en onderwerpen worden door middel van podiumkunst vanuit een ander perspectief belicht.
Doordat Stage & Stories beeldende podiumkunst inzet krijgt de doelgroep de gelegenheid om iets magisch en unieks in werking te laten zetten.

Vrijheid is een groot goed. Als je hierin beperkt wordt door jezelf niet te kunnen uiten en te ontwikkelen, zal je eigen ik niet tot zijn/haar recht komen die het verdient.
De kernwaarden van Stage & Stories zijn dan ook liefde, kracht, verbondenheid, respect en vertrouwen.

Social media