Everyone has a Story. What’s Yours?

Over ons

Stage & Stories is een organisatie die het verhaal en de beleving van de mens een podium wil geven. Wij verzorgen op maat gemaakte (online) coaching, trainingen en workshops op het gebied van maatschappelijke vraagstukken en taboegerelateerde onderwerpen. Dit is onder andere in combinatie met podiumkunst. Theater, muziek, dans en schrijven zijn hier een onderdeel van. De doelgroep varieert van kinderen tot ouderen.

Als mensen en verhalen bij elkaar komen ontstaat er iets magisch. Elk individu heeft een eigen verhaal met een unieke boodschap. Maar achter een verhaal zitten vaak gedachten en emoties verborgen die je niet aan iedereen wil en kan vertellen. Er zijn talloze redenen waarom je je verhaal niet kan delen. Zonder dat je het door hebt wordt je rugzakje die je met je meedraagt op deze wijze, zwaarder en zwaarder. Deze kan gevuld zijn met gevoelens van verdriet, boosheid, machteloosheid, wanhoop, onuitgesproken woorden.

Missie & Visie
Stage & Stories gunt jou dat je rust in jezelf ervaart, adem kan halen en de spanning kan laten gaan. Om de eerste stappen hierin te zetten is het belangrijk om de kern van het probleem te herkennen en te erkennen, je gevoel te zien en te accepteren. Het is een confrontatie wat je met jezelf aan gaat want het is geen makkelijke weg. Door erover te praten zorg je ervoor dat er een helingsproces op gang wordt gebracht, maar het betekent niet dat je gevoel hierdoor weg is. Niet alles is te helen in het leven, maar je kan wel leren hoe je met de wonden om kan gaan. Stage & Stories helpt daarbij. Met respect voor de grenzen van de ander, gaan wij aan de slag met praktische en creatieve tools waarbij je de controle krijgt over jouw leven, krachtiger in het leven komt te staan en je door je pijn heen werkt. Het is cliché om te zeggen dat je een positieve mindset moet hebben. En het kan zijn dat je dit niet wil horen, want je voelt je allesbehalve positief, maar ook deze zal je onbewust gaan creëren. Hierdoor zal je positieve energie gaan stromen en zal je positiviteit aantrekken. Wij gaan oplossingsgericht te werk en wij helpen jou op basis van wederzijds respect, openheid en vertrouwen. Doordat er beeldende podiumkunst ingezet wordt krijg je de gelegenheid om jezelf krachtig op de kaart te zetten en beter in contact te komen met je gevoel en verlangens.

Liefde, (huiselijk/seksueel) geweld, eenzaamheid, geaardheid, familie, carrière, seks, mentale gezondheid, verlies, noem het maar op. Geen enkel thema is te gek voor ons! Wij staan voor een taboe-vrije samenleving, waar mensen niet veroordeeld worden. Vrijheid is een groot goed. Als je hierin beperkt wordt door jezelf niet te kunnen uiten en te ontwikkelen, zal je eigen ik niet tot zijn/haar recht komen die het verdient.

De kernwaarden van Stage & Stories zijn dan ook liefde, kracht, verbondenheid, respect en vertrouwen.

Social media

© Stage & Stories