Een jaar vol ervaringen

2016 begon voor mij hartstikke goed. Na 2.5 jaar gevochten en gewonnen te hebben van m’n lichaam had ik eindelijk een baan waar ik met veel plezier naar toe ging. Ondanks dat het op sommige dagen fysiek tegenviel, had ik m’n lieve en prettig gestoorde collega’s die t draagbaar maakten. Collega’s die ik nooit zal vergeten. Een groep waar je jezelf kon zijn…alles tegen kon zeggen. Lief en leed mee kon delen maar ook je mening bij kon uiten over die persoon.. Zo open waren we. Naast m’n werk heb ik ook ervaren dat God echt niet slaapt…vroeg of laat krijgt iedereen het op z’n bordje…en daar heb ik keihard bewijs van gekregen. Eindelijk was Karma begonnen met haar werk! Tevens heb ik in dit jaar mijn droomreis naar India gemaakt! Ik ben in Nederland geboren en getogen en heb ouders en grootouders die komen uit Suriname, maar ik heb me altijd Indian gevoeld. Toen ik in de peuterklas zat heb ik ruzie met mijn moeder gehad omdat ik in een lehnga (Indiase rok en blouse) naar school wou…alsof dat niet gek genoeg was…het was hartje winter!! Hoe meer Indian kan je zijn! In september kwam mijn droom uit en heb ik mogen genieten van mijn prachtige land, cultuur en eten. Helaas werd mijn doorzettingsvermogen eind 2016 zwaar op de proef gesteld. Ik werd namelijk geopereerd. Het enige wat ik hierover kwijt wil is dat ik superblij ben met mijn naasten…op dit soort momenten zie je wie er echt voor je klaarstaan en om je geven. Naar mijn gevoel heb ik een nieuw leven gekregen door deze mensen die mij letterlijk dag en nacht hebben bijgestaan. Één van de belangrijkste lessen die ik heb geleerd…wat ik natuurlijk al wist maar dit jaar echt heb ondervonden, is dat het leven te kort is om plannen te maken voor in de toekomst. Doe wat je wilt doen, maar heb er geen spijt van! Want voordat je het weet is het te laat!

  • Anoniem

Social media

© Stage & Stories